Jag hatar söndagar

Den här dagen har varit såå lång men ändå såå kort. Gick upp tidigt för en gångs skull och både mamma och pappa befanna sig i chocktillstånd när jag knatade upp vid 10. Efter att ha ätit frukost så åkte jag ut med mamma och övningskörde för första gången på riktigt länge. Det går väl sådär men jag har gett mig tusan på att jag ska ta tag i det där igen!
Efter det kan jag inte beskriva dagen mer än att jag har pluggat hela tiden. Jag har suttit från klockan 12 och jag är fortfarande inte klar på långa vägar. I vanliga fall brukar jag inte plugga på helger alls så nu är mitt huvud en seg geleboll!
Eller juste jag har vart tränare idag också och de där små liven är så himla söta, puss på dem som gjorde min dag en aning bättre.
Jag skulle ha vart med Jocke idag men jag hinner inte och han är ändå på någon match så vi får ta det en annan dag.

Sådär nu har jag fått vila min hjärna lite så nu är det bara att sätta igång igen, Antiken here I come!

Varför?



Men varför inte bara berätta? Jag kommer ju tro att du inte vill träffa mig, tro att du undviker mig. Jag vet att jag kanske överreagerar men jag blev väldigt lessen och sur, jag kan inte hjälpa det.
Som tur är kan alltid de små barnen jag är ledare för muntra upp mig så att jag bli pigg och glad. Men fortfarande, varför? Det är inte första gången heller. Ta med dig mobilen för fan...

Ingen bra dag alls...

Den här dagen sket sig redan från det ögonblicket när jag vaknade. Det här var en sådan dag när man bara inte klarar av att få upp ena ögonlocket och när man bara verkligen, verkligen inte orkar ta sig upp ur sängen. Det är också sånna här dagar som man inte vet vad man ska ha på sig för kläder och så blir man försenad bara därför.
På bussen till skolan sov jag men det skulle jag inte ha gjort för jag blev bara ännu tröttare av det.
Nk lektionen behövde man inte anstränga sig så mycket på, så det var bara att försöka hålla upp ögonlocken och klara sig genom lektionen. Efter det har var jag så himla hungrig och jag har haft magknip hela dagen! När jag kom hem skulle jag koka makaroner och tror ni inte att jag råkar hälla kokande vatten över min fot?! Jo klart jag råkade göra det  :( så nu sitter jag här med en brännblåsa på foten och gör läxor och tycket allmänt synd om mig själv...
Ikväll ska jag även jobba och jag ser verkligen inte fram emot det. Jag känner att jag inte har tid för det och att jag inte hinner med det. Även fast jag bara jobbar varannan måndag! Men det är så tråkigt också och jag blir livrädd bara folk kommer fram och frågar mig något för oftast har jag ingen aning om själva svaret.
Jag längtar så mycket tills jag får lägga mig ner på kudden ikväll och tills jag får träffa min älskling igen <3

Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft!

Skaffat Blogg

Vet väl egentligen inte varför jag skaffat blogg, men alla andra har ju det så varför inte. Kan vara skönt att bara få ur sig saker som man inte orkar prata om.

Idag har jag vart i stan med Jojjo o som vanligt får hon mig att shoppa loss. Så tack Jojjo, nu e jag pank! Dessutom har jag blivit sur för jag e så jävla trött just nu, haha synd för er som ska träffa mig ikväll. Och synd för er säger jag bara för jag kan inte sjunga, o vi skulle tydligen sjunga singstar. Det kommer ju gå bra *host*.

Ärsch har egentligen ingenting att säga så jag får skriva en annan dag. <3

RSS 2.0