Alltid samma sak, alltid skämma ut sig^^

HAha Jojjo va fan är det för fel på oss? :P
Matilde jag säger då det att du missade nått jävligt skojigt efter att du gått av bussen xD
Jag kan personligen informera dig om det på måndag om inte Jojjo hinner före.
Men aa, shit va vi skratta och pinsamt va det också.
Att vi alltid ska ha så bra tajming på allt vi gör.
Tack flicks för en rolig kväll men nu tror jag att jag går och lägger mig, jag har liksom inget bättre för mig
<33


Stört skön xD

Och mitt hjärta är förvvirrat

En tår, flera tårar, aldrig hysteriskit, alltid en tyst hemsk gråt.  Det känns som att jag gråter hela tiden, det gör jag nog också, varför? Besvikelse

Agnes :D

Snart kommer Agnes över och jag har inte umågts med henne på flera år och dar känns det som. Det ska bli skit mysigt ^^ Även fast vi bara ska se på film, men det kan bli som förr i tiden. Min familj längtar också, bara så att du vet ;) De saknar dig, men jag saknar dig mest!


Vi kan fly tillbaka i tiden tillsammans!

Inga kommentarer


No please

Energy

This love is taking all of my energy, but you deserv it...


Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra om allt bara tog slut
Jag skulle ta slut
Och det orkar jag inte med en gång till
Ibland kan man ha riktigt dåliga dagar
Idag var inte en sån dag
Men har man inte en dålig dag så har man en riktigt dålig kväll
Och det är ännu värre
Det är då man börjar tänka och fantisera
Kontrollerar man inte sina tankar kan de flyga iväg väldigt långt bort
Så långt bort att det är svårt att få tag på dem och samla ihop dem igen
Du känns som hemma
Så varför är du inte här just nu?
Ursch vad jag hatar det
Jag vill ha nu
Jag vill borra in min näsa i din mjuka hud, dra in din lukt och bara sluta tänka
Det är då tiden är som bäst
Och det är där jag vill att den ska stanna
Jag älskar dig

Igen!!

Haha aa asså jag vet inte vad jag ska göra mer än att skratta, det här hänt mig igen. Asså igen?! Haha hur lyckas man, eller aa det e ju inte mitt fel direkt för jag har ju inte gjort nått :P Men ändå, att jag alltid ska råka ut för det. Och det är ju så himla pinsamt. Snart har vi väl gått igenom hela släkten Hahahaha

Djurgården - Brynäs

Igår va jag på hockey igen med min älsklings pojke fast den här gången gick det inte alls lika bra för DIF för förra gången vann de med 7-0 när jag va där och titta. Inte för att jag hejar på nått lag överhuvudtaget, förutom typ Sverige men det gills ju inte :P Men jag hejar ändå lite extra på Djurgården bara för att, det blir ju så ;)
Efter matchen skjutsade hans farmor och farfar hem mig, Jocke och hans två syskon. Den som kan matte vet alltså att det vart en för mycket i bilen, jag fick sitta i Jockes knä och trot eller ej så sprack mina byxor ännu mer när jag skulle sätta mig i bilen! Det börjar bli ganska så dags att slänga de här byxorna för jag har upptäckt hål lite överallt, men det är mina favorit jeans, så jag vill inte :(
Allt som allt va det ytterligare en underbar kväll med min pojke och jag var riktigt utvilad imorse faktiskt, fast jag gäspade ganska mycket ändå, så det märktes kanske inte.

Historia pjäsen i skolan gick ganska bra iaf, jag garvade bara lite men lyckades att behärska mig. Resten av dagen bara va, den va inge speciell. Förutom på gympan då vi skulle leda en från andra klassen som hade ögonbindel på sig genom enn hinderbana. Det va väldigt läskigt!

Första snön som lägger sig på marken! Nu får vi se hur länge den håller...

At Friskis & Svettis

Det är ju inte så himla roligt det här jobbet måste jag säga. Jag bara sitter här från halv 8 till klockan 22 då jag får gå härifrån och jag stänger ner stället. Visst är det lite folk då och då, men det är verkligen sällan. Inte för att jag vill att det ska komma fram folk och fråga mig massor av krångliga saker som jag inte vet så mycket om. Fast det är ju klart mycket bättre nu än när jag precis hade börjat, nu har jag ändå haft det här jobbet i över 3 månader. Fast det blir ju som att lära om sig allt på nytt igen eftersom att jag bara jobbar varannan måndag och när jag hoppar in för andra ibland. Fast nu sitter jag här och är helt död, jag känner av en huvudvärk också, inte så roligt.

Imorrn ska jag på hockey igen med älsklingen, ska bli skit kul faktiskt :P Med tanke på att jag hade det så kul förra gången. Förlåt till Malin och Bg7 bara för att jag inte nu har vart där på två ggr, men det här är sista gången och snart drar det ju ihop sig till julavslutning för småtjejerna :) Jag tror bara att det är två ggr kvar eller något sånt. fast det ska bli skönt också, för det är ganska jobbigt och tar mycket av ens tid att åka dit och försöka lära trotsiga småtjejer gymnastik när de ändå vägrar att lyssna!

Nu måste jag gå!!!

Träning som vanligt en måndag

Efter skolan drog jag till gymmet som jag brukar göra varje måndag. Fast nu ska jag börja gå på ett jympa pass istället varannan måndag, den vecka jag inte jobbar. A i alla fall, jag var och tränade och så kommer det 3 fjortis tjejer som jag ens hade svårt att tro att de hade passerat åldersgränsen in till gymmet. De gick in i det lilla rummet där ma strechar och gör egen styra och så bara lajade de runt och gjorde absolut ingenting, eller jo de hade nästan sönder en avkopplingsmaskin eller vad det nu är för nått. Sedan försvann de och när jag gick in i omklädningsrummet igen för att gå hem så va de där ocg gissa vad de gjorde. Haha de satt o lyssnade på musik och åt på chokladkakor. Jag vet inte jag kanske har missuppfattat det här med träning men jag tror inte att det är så man gör. Sedan va det i alla fall en tjej som sa till de andra att de skulle börja träna igen och ungefär sådär sa de sen... 
Fjortis 1: Men jaha, vad ska vi göra dådå?
Fjortis 2: Jag vet väl inte, men vi går inte in till gymmet iaf
Fjortis 3: Jo men det e klart att vi gör
Sen gick de ut och det sista jag hörde att de sa var;
Fjortis: Jag vet inte vad vi ska göra, men vi går definitivt inte in i gymmet.
asså jag vet inte riktigt vad jag ska göra med än att skratta, de va så himla patetiska och jag frågar mig fortfarande varför man går och tränar om man bara sitter i omklädningsrummet och käkar marabou?

Nu ska jag ner och jobba!
 

Bortkastad helg

Jag har absolut inte gjort ett skit den här helgen. I fredags kom Jocke över en stund efter jobbet och vi gjorde ingenting, sen på lördan va jag me Matilde och vi bakade och sen bara pratade vi masssor och massor o kollade på facebook för stackarn har inte det, och vi hittade rätt så många intressanta saker ;) eller hur?
Sen på kvällen va vi ute och gick, först gick vi till centrum och handlade chokladchips, det va skit gott! Sen blev vi törstiga så vi gick till Shell och köpte varsin festis ;) men min smakade medicin så jag ville inte ha den! Köpte en energidryck istället men jag blev bara jätte trött av den :s konstigt. Och bara för att fördriva tiden och för att vi hade busskort med oss så tog vi bussen till Skogås fram och tillbaka, undrar hur många gånger jag åkte med den bussen? Efter det va jag typ tvungen att springa hem för jag höll på att kissa på mig!

Ja och nu sitter jag bara här och tråkar, väntar på att klockan ska bli halv 3 så att jag kan gå och träna sen e det iväg till att träna småbarnen igen.

Så ja, det va min helg...spännande va? Helt meningslös så här i efterhand...

Sjunde himlen

Jag tror att jag befinner mig i sjunde himlen, tisdagen va den bästa dagen på väldigt, väldigt länge och jag kände att jag behövde den, vi behövde den. Om det inte är möjligt så älskar jag dig mer nu. Bara att få sitta nära dig o mysa och liksom bli inbjuden i den värld, hockeyn får mitt hjärta att smälta. Synd bara att jag vart och spänt åt min tandställning dagen innan så när jag blev utbjuden på middag på restaurang med hela Jockes familj och 3 av familjens kompisar så kunde jag inte beställa in nått för att jag inte kunde tugga alls...det va inte så roligt och det kändes otacksamt, men hej, vad ska jag göra?

Vem bara inte älskar att höra orden - Jag älskar dig viskas i ens öra?

Fy va lycklig jag är, saknar dig sötis hoppas vi ses snart igen, vad sägs som typ imorrn eller på lördag <3<3<3<3

Jag tror jag blir lyckligare för var dag

Morgonen började as dåligt, jag satte mig på bussen och kände ärligt att jag skulle spy när som helst. Det dunkade i huvudet och jag mådde super illa plus att jag svettades men jag kunde inte bara kränga av mig alla tjock kläder i panik helt ensam på bussen. Vi hade inriktningdag idag på förmiddagen, jag kom dit och var med på föreläsningen vi hade om droger (men helt onödig tyckte jag att den va för vi har redan haft en 2 timmar genomgång om droger som va såå mycket bättre än den där!). Efter det va jag fortfarande väldigt yr och kände att jag inte klarade av att vara kvar i skola...vem vet vad som hade kunnat hända då...
Sen när jag äntligen lyckades ta mig hem iaf så slängde jag i mig makaroner, det e typ det enda jag kan äta eftersom att jag va o spände åt tandställningen igår. Det kan också vara en anledning till att jag mår piss, jag va på ett jympa pass igår men jag fick inte i mig nått till middagen och knappt något till frukosten imorse så jag har inte så mycket energi. Sen gick jag o la mig och sov i två timmar innna Jocke ringde och väckte mig, tack för den du ;)

Jag ska på hockey ikväll med honom och hela hans familj ska tydligen också dit. Jag mår fortfarande inte bra, men jag mår bättre så vi får väl se hur det här går. Men jag tänker banne mig gå i alla fall!!!

Nu ska jag gå och se om jag kan få i mig lite mer mat innna jag tuppar av här borta. Puss ha det bra!


<3<3<3

Efterlängtade

Och så va det äntligen lördag! Jag tror att jag längtade hela veckan, varje dag och varje timme! Jocke och jag skulle egentligen ha gått på bio, för det va det som va planerat från början. Låter lite skumt att längta så mycket efter en bio, men sanningen är den att vi inte har hunnit GÖRA något sen typ sommarlovet, Jocke jobbar hela tiden så vi har inte så mycket tid till aktiviteter. Men iaf jag mötte honom inne i stan och vi började gå mot bion och så började vi diskutera vad vi skulle se och kom på att det egentligen inte gick något bra. Då sa han att han blivit bjuden på en fest i Haninge och att jag fick följa med. Så först va vi tvugna att sitta på centralen i en halvtimme och vänta på tåget tillbaka till skogås. Väl i skogås började vi promenera (jag i högklackat!) till en av hans polare som han skulle köpa öl ifrån. Det vart en bit att gå och jag kan lugnt säga att jag kände av vår lilla tur! Sen regnade det ju också, men dum som jag är så kom jag inte på att jag hade ett paraply i väskan förrens vi va framme på festen. Efter att vi hämtat ölen gick vi tillbaka och tog tåget till Haninge där vi träffade några Jocke kände och som visste vart det låg nånstans. 
Det va kul eftersom att det faktiskt va första gången jag va ute med honom, och jag fick träffa hans polare och prata lite med dem också. Jag hade iaf riktigt kul och det hoppas jag att du också hade älskling <3 Nästa gång har jag lovat mina kompisar att de får följa med bara så att du vet ;) Sen tog va iaf nattbussen hem och vi va väl hemma hos honom vid 3 eller nått för festen slutade ganska tidigt. Mys, mys på den lördagen! Och jag längtar till nästa gång! Puss älskar dig

Jag, smart som vanligt

Vi gick och snackade om att några i min klass kallade sin tyska lärare för Eva Brown som tydligen var Hitlers fru. Smart som jag är utbrister jag...
Vaddå, heter Hitler egentligen Hitler Brown?

Badminton

Idag kom Matilde och jag på vart badminton kommer ifrån.
Bad = Bad
Min =MIna
Ton = Ton
Alltså så måste det komma ifrån att en väääldigt tjock person badar sina ton! Det finns ingen annan förklaring. Alltså så symboliserar bollen sitt fett och man bollar alltså sitt fett över en våg som så är själva nätet :D VI blev grymt nöjda med vår förklaring, jag menar den är ju bomb säker!

Tappa inte förståndet

Jag längtar så sjukt mycket tills på lördag, det var hur länge sen som helst och jag kan knappt bärga mig. Skulle bara vara bra om du hörde av dig som du sa att du skulle göra, fast kan jag förvänta mig det, jag ska nog inte förvänta mig något, på så sätt kan jag inte bli besviken.


Take a pic

 



Keep on shining

Det viktigaste är att inte visa sig svag
Inte visa att man inte mår bra
Fejka är nått man alltid kan göra
...och jag e jävligt bra på det...
Fast jag vet inte riktigt om det är en positiv sak
Varför kan jag inte bara få vara glad och uppskatta det jag har?
Jag vill inte vara en toffel
Jag vill inte visa mig svag
Jag vill ha en egen vilja
Jag vill ha egna åsikter
Och jag vill kunna tycka åtminstone lite bra om mig själv
Varför får aldrig jag lyckas?
Varför får aldrig jag känna mig så glad så att jag kommer spricka?
Varför?
Men det viktigaste är att inte visa sig svag när det brister på insidan
Det här får jag klara mig ur själv
Som så många andra gånger...


Mina ögon tårar för din skull

Det gör ont i hjärtat gumman när du berättar allt som har hänt. Jag vet att vi inte har träffats på flera år men du ska veta att du alltid har betytt och fortfarande och för alltid betyder jätte mycket för mig. Ingen kan ta ifrån oss alla våra minnen! Därför gör det mig så otroligt lessen att höra att du inte mår bra...du förtjänar inte den smärtan för du är en sann ängel. Det är du verkligen. Jag förbannar den som gjorde så här mot dig...Jag blir bara så arg! Den människan som inte fattar att du är sänd från himmlen är inte riktigt sinnesfrisk. Men jag ska göra allt som står i min makt för att åtminstone försöka få dig på fötter igen och tro mig jag vet att det inte kommer att vara lätt. Men vi kan klara det tillsammans! Det kan vi! Vi kan ju tänka att det kommer något gott ifrån det här onda...det kanske kommer föra oss ihop igen, för älskling jag saknar dig och jag skulle mer än gärna vilja ha dig precis vid min sida igen <3

Halloween fest

Igår va det halloween fest och jag klädde ut mig till docka :P Inte något man gör varje dag precis. Men vitmålat ansikte, röda läpppar, rosiga kinder, långa lösögonfransar och lockigt hår drog vi iväg till Segeltorp. Jojjo va djävul och det va Amanda med, Matilde va pochahontas (ignorera stavningen, om den inte är rätt förstås). Det va kul till en början men efter ett tagv blev det ganska lamt tycker jag. någon trampade på glas och började blöda as mycket så det va blod över hela golvet, brandlarmet gick så en väktare och brandmän kom. Aa nä jag har ju vart på bättre fester iaf. Men det va kul så länge det varade :)

Idag ska jag på fest i skogås och den här gången behöver man inte klä ut sig ;) tack och lov, det har blivit rätt mycket sånt nu, även fast det e kul så har jag slut på ideér nu.

Bilder från igår kommer sen!

28/10

Ett halvår med dig älskling!

Älvjömässan

Nu är jobbet äntligen slut! Måndag - Onsdag 8.30-17.00, vilket betydde att jag va tvungen att gå upp klockan 6 på lovet :S srn när jag väl kom till jobbet var det mest bara dötid som man satt av. Jag kan väl säga att jag sammanlagt jobbade 2 timmar under hela dan. Fast allt blev ju roligare när man hade roligt folk att prata med. Synd bara för jag lär ju inte träffa dem nå mer, om jag inte blir erbjuden en plats nästa år också :) Fast jag får väl va gald iaf eftersom att jag har tjänat mig en del pengar nu!

RSS 2.0