Fredag-Lördag

Igår va det 80-tals fest och jag och många många fler tror jag hade väldigt roligt! Mindre roligt va ju att vara tvungen att gå upp klockan kvart i 6 imorse!  Men, men det är alltid roligt att träffa nytt folk och även träffa folk som jag gick i samma klass som i låg och mellanstadiet, det va skit kul att se dem igen. Irris lägenhet va inte så stor men ändå lyckades jag med att tappa bort min kompis (Jojjo) jag sprang runt as länge och letade efter henne och alla tyckte att jag va helt virrig, men tillslut hittade jag henne, haha och när jag gjorde det började jag nästan att gråta för att jag vart så lycklig, och det mina kära vänner har inte hänt förut :P men jag skyller på tillståndet.  och snälla du Jojjo, nästa gång shoppar vi tillsammans så att vi slipper lyckad handla likadana tröjor!


imorse va jag tvungen att gå upp skit tidigt för att jag skulle vara domare i gymnastik och tävlingen efter skulle jag vara ute på golvet med mina småtjejer när de skulle tävla. Ft2 tog brons i klass A nybörjare och Ft3 som jag tränar tog hem guldet i klass A! Grattis tjejer det förtjänade ni efter allt slit på träningarna. Ni är bäst tjejer!

Äckel

På gymmet idag va det en 35åring som spanade in min rumpa! Asså palla, kunde han inte se att jag var aningen för ung för honom! När jag kom till en maskin så tog han den som va precis bakom mig, och jag kunde se på beskrivningsskylten (för det spegalde sig) att han satt o glodde på mitt as! Snälla lilla (eller ska jag säga gammla :S )nån får man inte träna ifred?!
Imorrn är det fredag och på den långa håltimmen sa vi åka till farsta för jag ska lämna tillbaka en kjol jag köpt. Sen slutar ju skolan klockan 5, så efter det är det bara att stressa hem för att hinna byta om och sticka iväg på 80-tals festen.

Jag fryser :S Jag fryser as mycket! Det blir så nu när det är höst och snart vinter, då fryser jag dygnet runt. Så det hjälpte ju inte direkt att Jocke inte hade satt på sin värme i sitt rum igår, och att han tog det varma tjocka täcket även fast det va jag som frös :( och inte heller att han öppnade fönstret mitt i natten. Haha jag får väl värma mig när sommaren kommer ;)

Räknar tiden!

Okej jag vet att det är typ några timmar sådär klar tills jag ska åka men jag kan itne hjälpa att jag är så sprallig. Jag ska hem till Jocke och vi har inte riktigt hunnit träffas på typ en vecka och jag saknar honom! Fast det pinsamma e ju att jag ska åka hem till honom innan han hunnit hem för han jobbar ju så förbaskat sent. Så då måste jag spendera lite tid ensam med hans familj :P Men jag ska klara det, jag e faktiskt inte socialtmissanpassad!
Iiihihi, men jag längtar! ska ta bussen som går 20.53 och klockan är bara 18.45 nu, så jag tycker faktiskt att tiden kan ta och gå lite snabbare!

Är så himla glad över att jag är klar med min psykologiuppsats och den är inskickad och allt. Där släppte ett stressmoment, och tänka sig att jag hann bli klar med den på bara två dagar dessutom ;) Nu e det bara alla andra skit uppsatser man måste ta tag i, men det tänker jag inte göra idag! Fast vad ska jag göra nu då i några timmar :S ? Hmm, jag kommer väl på nått skojsigt.

P.s Happy :D

Älskade fredag

 LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG LEDIG!

Hur ofta händer det en liksom, att man kommer till skolan och varje lärare säger att nästa fredag så har ni ingen lektion! haha detta resulterade i alla fall i att jag var ledig idag :D fast jag har gjort ganska mycket i alla fall. Vaknade klockan 9 och kunde absolut inte somna om, jag vet inte vad som har hänt med mig. Förut sov jag hur länge som helst men nu brukar jag knata upp vid tio tiden :S
efter det åkte jag och lämnade in mina skor på omklackning (för jag har slitit ut dem på bara 2 veckor :S) sen övningskörde jag, och det gick väldigt bra :D Tills det inte gick bra :( Men det är bara att försöka nästa gång igen! När mamma och jag kom hem drog vi och tränade, och jag har känningar av träningsvärk i ryggen :(
Sen kom knäppisen Jojjo över och vi bakade (eller jag gjorde det) kladdkakemuffins :D (som jag sitter och smaskar på nu, mumsigt ). Vi hade även krig med mina whiteboard pennor o nu har jag fått en fin tomte på min arm, tack Jojjo!

Nu har hon gått och jag sitter och väntar på att Jocke ska komma hit (samtidigt som jag proppar i mig muffins, jag som skulle vara nyttig).

Adios amigos, nos vemos


Efterlängtad

Jag har egentligen inte så mycket att skriva om. Dagen var bara en vanlig dag till skillnad från att den är så otroligt lång så jag kom inte hem förrens kl 18 idag.

Nu ska jag iväg och jobba och jag längtar verkligen inte! Jag bara sitter där bakom disken och gör ingenting. Fast jag blir ju faktiskt livrädd när telefonen ringer eller någon kommer fram och ska köpa något krångligt eller fråga nått, så det där med att bara sitta kanske inte är en så dum ide trots allt. Men jag hade mycket hellre varit med Jocke idag.
Aja måste kila <3

Jobba på torsdag

Varför va jag tvungen att behöva jobba extra just på torsdag för?! :(
Jag kunde ju fått följa med på hockey med älsklingen ju, min första "riktiga" match haha ;)  Haha hockey är ju min nya favoritsport ;) men istället måste jag jobba och sitta och sova bakom receptionen. Va jag tvungen att säga att jag kunde hoppa in då? Så dum man får vara!
Aja, jag är iaf ledig på fredag, men nu ska jag gå och lägga mig för jag bara orkar inte vara vaken längre, jag har ju ändå inget att göra.

Imorrn ska jag på informationsmöte på älvsjömässan, haha önska mig lycka till! Det svåraste lär vara att hitta till själva salen haha :P men det ska nog lösa sig!


Beautiful disaster

Oh 'cause I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster



Det här är något jag vill glömma

Jag älskar dig oavsett.
Jag vet hur det är
Det kan bli fel ibland men jag älskar dig oavsett.

My baby



En bra dag allt som allt ^^





Visst är det så mycket roligare att läsa och höra om folk som det råkat illa ut för. Jag vet inte varför men man hör hellre om det än om att en person är så lycklig hela jävla tiden. spec när man själv mår piss...men nu e det ju så här va...att jag e super glad :D Jag vet inte jag bara kom på det nu. Haha jag får mina stunder då jag inser att jag e jävligt lycklig. så inget tragiskt skit ska jag skriva om (den här gången iaf ;) )

Målar någlarna så de ser ut som leoparder just nu, eller som en zebra med prickar istället för räder ;P Bara för att vi idag pratade om att man inte orkade göra sina naglar fina så e det just det jag ska göra nu, bara för att lix ;)

Imorrn kommer älsklingen över efter att han har jobbat och på lördag ska jag vara med min andra älskling, min älsklings kompis Jojjo :) Den här helgen ska bli super, det ska jag se till att den blir!

Inga lessna miner!

Helg?

I imorse när jag vaknade var jag helt bombsäker på att det var helg! Haha jag måste ha vart helt degig i hjärnan. Jag vaknade klockan sju av att min väckarklocka gick igång (radion). Jag undrade varför den hade gått igång, jag menar det är ju helg. Jag tänkte att jag bara kanske hade råkad glömma stänga av den. Det är ju ändå bara radion jag har på som väckarklocka så den kan jag somna om till så jag orkade inte stänga av den, precis innan jag somnade kom jag på att det var tisdag...fast jag kunde fortfarande ligga i sängen 40min till innan jag behövde gå upp( jag e riktigt seg av mig).
20 över 7 vaknade jag igen och somnade om eftersom att det fortfarande var 20min tills jag behövde gå upp.
Nästa gång vaknade jag 8.10 med tanken om att det ver helg så att jag fick somna om , men precis när jag lagt huvudet på kudden igen inser jag att det är tisdag och får värsta paniken eftersom att jag var en halvtimme sen! Det var rena turen att jag vaknade för min klocka hade redan lagt av. Haha ja det är ju en morron jag inte lär glömma på ett tag ;)

Imorrn är det skolfoto! Bara sjukt lättad över att det inte var imorrn som detta inträffade mig ;)

The best part of me is you


The best part of me is you


Jag vet egentligen inte vad som precis hände.
Men jag drabbades bara att ett stort lyckorus.
Insåg nog hur bra jag egentligen har det just nu och att jag aldrig vart gladre.
När man är så här lycklig går man hela tiden och väntar på att det ska rasa,
för jag menar glädjen kan ju inte vara för alltid..eller?
Men jag ska sluta gå runt och oroa mig och bara njuta!
Jag får så fucking glad och ska ta tillvara på det!
Jag förtjänar det

<3<3<3

Myskväll

Idag har jag hunnit med så sjukt mycket. Jag som bara brukar hinna med en gympalektion, jag är ganska impad över ig själv! Jag har: Övningskört, vart och solat (fy på mig, men jag älskar det), vart o tränat på gymmet, varit ledare för ft3 och pluggat. Nu sitter jag bara och väntar på att älsklingen ska ringa så ska jag åka över till honom och ha en riktig myskväll.


Förra veckan gick allt bara så fel och jag har vart så sjukt stressad. Men den här veckan ska bli bättre. Det ska jag se till att de blir! Vi har inga prov och inte så många läxor så jag kommer nog att klara mig igenom den.                                                         


En dag på stan...igen ^^

Helt otroligt :P Även fast det var Jojjo som skulle shoppa idag så var det jag som lyckades komma hem med flest kassar och minst pengar i plånboken. Ska det fortsätta såhär kommer jag att få börja jobba svart eller nått för att tjäna pengar!
Jag mår på topp och gårdagen var underbar. Kanske inte från början eftersom att vi hade natur prov men efter det blev det bättre och bättre. Toppen på allt var ju MVG på historia provet, jag lovar jag är fortfarande i chocktillstånd!
Sen på kvällen kom Jocke hem till mig och vi hade det jätte mysigt :)
Föresten, va det nån annan än jag som märkte att det blixtrade på himlen igår? Äve fast det var stjärnklart...en aning konstigt :S

Jag e på bra humör men jag har ingenting att göra :/ Sitter och målar naglarna röda, det får bli min lördagsunderhållning. Nej gud va tråkigt, jag får se till att ringa upp nån och hitta på nått. Här kan jag ju inte sitta hela kvällen.

Tjohopp nu går jag och ringer nån, ha skoj! <3

Förbannad och sårad...

Jojjo det där med en promenad var ingen bra idé. Nu kom jag bara på alla de där grejorna som jag försökt förtränga och de bara poppade upp allesammans på en gång...Nu sitter jag här istället och känner mig förbannad och sårad.
Jag menar jag har ju inte gjort något frivilligt för att det ska bli såhär. Ibland för jag bara en spärr i huvudet och mina ord kommer inte ut. Men det betyder inte att jag är stum...och det betyder verkligen inte att jag behöver bli ignorerad för det, och på ett så tydligt sätt dessutom! Det e ju inget jag kan ta upp med dig heller för det är för komplicerat och du kanske inte ens vet om det och jag vill inte rubba din värld just nu. Jag klarar mig men jag saknar min pojke för jag får träffa honom så sällan. Så blir det när man slutar kl 9 varje dag och är hemma vid 10. Hur mycket jag än vill kan jag inte bara sätta mig på bussen och åka till dig. Men jag saknar dig och vi ses en snabbis imorrn <3
Ska försöka skaka av mig alla dessa känslor som hunnit ikapp mig och börja om på en bra dag imorrn. Jag ska börja ignorera tillbaka, det ska jag göra. Vill inte de ha med mig att göra så fine with me...Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig såhär...för jag har ju inte ens gjort något, eller?

RSS 2.0