Den stora frågan...

Vad ska man hittta på idag då?


Uppdatera

Det är väl dags att uppdatera mitt CV snart så att man kan börja söka sommarjobb. Jag va inte så smart att skriva upp de jobb jag haft på en gång när jag fick dem. Då får man skylla sig själv och sitt dåliga minne när man ska försöka printa in det nu. Det är ganska mycket som har förändrats på ett år, tänk va tiden går snabbt. Mitt gamla CV gjorde jag innan förra sommaren, då gick jag fortfarande på gymnastik, jag gick i ettan och jag såg typ inget slut på alla jobbiga studier. Inte för att jag vet om jag är så mycket klokare för att jag är ett år äldre, men det var inte länge sedan jag var liten och allmännt dum. ´Det är väl något man lär sig med åren, vad som är idiotiskt och inte...fast fortfarandra gör man misstag, och det gör ont...riktigt ont. Men nån gång kommer man väl på rätt spår! Hoppas jag

A drop in the ocean


Aldrig kul att behöva vakna upp ensam när man va två som gick och la sig

Söndag

Dan före skolan...alltid lika ångestfylld.
Nu e det dock bara en vecka kvar till det efterlängtade lovet! Det som är kvar är Romme på tisdag, matteprov på onsdag, en drama analys tills torsdag och projektskissen tills fredag...omg...

Kom precis hem från tf3:s träning (tvälingstjejer 3) med ganska många rivmärken över hela armen. Jag tror jag fått en bula på fingret också för det börjar bli en utbuktning och lite blåaktigt. Tack så mycket tjejer ;) Men de va jätte söta och duktiga som vanligt :)


Tack för en mysig alla <3 dag igår. Vi gjorde inte så mycket, va bara hemma och myste, men det kunde inte bli bättre och hade inte önskat något annat heller <3


<3<3<3

14 Februari

I onsdags:
Emma: Du Jocke, på lördag...
Jocke: Ööö aa vaddå?
Emma: Haha vet du vad det är för dag på lördag?
Jocke: Öööö...
(Tänker i typ 5 min eller nått med värsta koncentrerade minen men jag ser att han verkligen inte fattar nånting :P )
Emma: Det är Alla Hjärtans Dag på lördag.
Jocke: (Med en gnutta panik i ögonen) Aha
Hahahaha sötis <3



Idag e det då alla hjärtans dag, första gången nånsin som jag faktiskt har nån att dela den med. Känns lite underligt, även fast älsklingen inte visste om att det va alla hjärtans dag. Jag förstår inte hur man kan ha undgått det, jag menar i år har det ju till och med gått som reklam på tv och massa shit. Igår va det rosutdelning i skolan men jag gick inte, jag menar man får ju aldrig nån iaf, jag har inte det iaf..så palla gå och bara bli besviken. Fast som min kloka vän Tilda säger: Vill du hellre ha en ros den dag då ALLA andra får det, eller vill du ha en en annan dag och bli överraskad. Faktiskt, ska det behövas en dag för att man ska rycka upp sig och vara romantisk?
Vet faktiskt inte vad vi ska hitta på idag, men nått blir det väl alltid. Får se vilken tid vi kan träffas, men jag e redan fördigombytt :P



Puss på er alla <3<3<3

Inte alls otur

Fredag den 13 va igår men inte en gnutta otur hade jag! Eller jo, jag fick ju sitta och lyssna på en föreläsning om ett ämne jag redan fått betyg i för att inte lärarna har kapaciteten till att tänka! Men men jag slutade klockan 11 så det va helt okej. Efter det åkte jag med Tilde till skärholmen och var egentligen ute efter ett par röda örhängen. Men istället hittade jag ett par skor (äntligen), en vårjacka, en svart tubkjol och ett par örhängen som jag tappade förut och inte funnits i nån affär förräns nu. Och när man kom in på HM så delade de ut 20% rabattcheckar på valfri vara så jag fick allt till ett bra pris också ;) Allt jag inte hittade va mina rödaörhängen, men de kan jag klara mig utan.

På kvällen va jag och käka pizza med Jojjo. Jag hade faktiskt glömt bort hur otroligt gott det va! Sen uttråkade som vi va bestämde vi oss för att sätta oss på 742:an tur och retur till skogås med 4 påsar godis, tjockisar som vi e ;) Sen gick vi hem till Jojjo o tittade på Lejonkungen 3, ahah den e fan klockren asså, men jag fattar inte hur barn ska förstå alla skämten, de låg ju lix på vår nivå. Men men, kände mig som ett svullo och som ett litet barn eftersom det va Lejonkungen vi tittade på men egentligen bryr jag mig inte. Kolla på den filmen, den e störtskön! ;)


Sötaste lilla ungen!

Markus va i skolan idag med sin skit söte lilla son Pontus. Förra gången han va på besök i skolan så tog sig Pontus sin första prilla ;) haha han hittade den när han kröp runt i korridoren, inte många som börjar i så tidig ålder! Den här gången hade krabaten lärt sig att gå :D Skit söt! Han försökte rymma hela tiden och sprang iväg i skolan. Funderade på att sno honom men jag fick aldrig nått riktigt bra tillfälle :/ Det va väl det som gjorde min dag bra eftersom att när jag kom till skolan imorse 9.50 visade det sig att vi inte hade spanska, så jag hade håltimme till kl 12.40. efter det va vi mindre glada och jag tror att vår lärare kommer att få en fet utskällning på måndag!!

Detta e då jag som lite knodd ;)

Småbarn för hjärtat att smälta och glömma alla problem för ett ögonblick

Går på vanliga rutiner

Den här veckan har vi så sjukt mycket i skolan, men nu är det bara två dagar kvar så jag tror jag kommer att överleva, det trodde jag dock inte att jag skulle göra i måndags när veckan började kan jag ju säga. Fast det är Historiaprovet på fredag som jag fruktar mest. Hade englskaprov idag, vet inte hur det gick men det får vi väl se sen. Det känns som att jag inte har tid för nått längre, typ bara att umgås, men sånt tycker väl lärarna att man har tid med på sommarlovet? Eller vad är meningen med att plåga oss lix?

I måndags fick jag iaf chans att se Jocke spela hockey (fast med hammarby veteranerna, så det va han och massa 30-40åriga gubbar) :P men, men han va jätte duktig, efter träningen tappade han bort en hel nycklknippa, hur man nu kan lyckas med det :S men han sa att han hade hittat den dagen efter, tur det iaf!

Idag fyller lyllot Lovisa 18 så grattis till dig gumman! Men du ska veta att jag är mäkta avundsjuk :( På fredag e det middag hos henne som gäller och sen e det tydligen utgång på kvällen, så jag och alla andra som inte är 18 får väl ta och hitta på nått annat skojsigt. Men shit va jag längtar tills i sommar då det är min tur! Gahh!

Don't go, I'll change, I promise

Skulle inte klara av att förlora en sån som du...snälla gå inte


RSS 2.0